skip to main | skip to sidebar

GUDAFÖDA

Är kakaoträdets latinska namn. Här skriver jag om choklad, mat, dryck och annat som gör världen lite godare.

söndag 12 oktober 2008

Premiär

Alla har ett förhållande till choklad, vare sig vi vill eller inte. Jag kommer att skriva om mina erfarenheter, tankar och funderingar kring vårt förhållande till choklad. Jag kommer även att tipsa om bra choklad, recept, drycker och provningar. Allt detta bara för att jag är tokig i denna ”guda föda”. Håll till godo tills det dyker upp fakta och recensioner. Välkommna!
Upplagd av Rickard kl. 02:48
Etiketter: Övrigt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Etiketter

  • Bröd och bakning
  • Choklad
  • Dryck
  • Italien
  • middag
  • Mina topp 10
  • Recept på mat
  • Tankar och funderingar
  • Torpet
  • Övrigt

Min blogglista

  • Finare Vinare
  • Le Francophile
  • Pain de Martin
  • Sybariterna
  • Nettare e gioia

Bloggarkiv

  • ►  2009 (29)
    • ►  november (1)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (3)
    • ►  april (4)
    • ►  mars (8)
    • ►  februari (9)
  • ▼  2008 (27)
    • ►  december (2)
    • ►  november (6)
    • ▼  oktober (19)
      • Bra vin till Choklad nr 2
      • Marabou, Premium Dark 70%
      • RECEPT, Sorbet på vit choklad
      • Tack för kaffet!
      • En sjuk helg
      • MICHEL CLUIZEL, Concepcion, Venezuela 66%
      • RECEPT, Choklad Cantuccini
      • Bra vin till Choklad
      • Valrhonas Grand Cru Single Estate 08
      • En trevlig lördag
      • RECEPT, Chocolat Gâteau
      • PRALUS, Choklad i Världsklass
      • Var köper jag bra choklad?
      • RECEPT, Kakaogelé
      • PORCELANA, Amedei
      • PALMIRA, Valrhonas Single Estate, 2007
      • Betygsättning på choklad
      • Chokladprovning
      • Premiär