skip to main | skip to sidebar

GUDAFÖDA

Är kakaoträdets latinska namn. Här skriver jag om choklad, mat, dryck och annat som gör världen lite godare.

söndag 12 oktober 2008

Betygsättning på choklad

Har länge funderat på att lista mina bästa chokladuppleveser. Jag kommer att använda mig av en 10- poängsskala, där jag bedömmer rena choklader efter färg, smak, konsistens och helhetsupplevelse. Under årens lopp har jag provat igenom mig en rad olika märken och kvaliteter med skiftande bedömminig.
Upplagd av Rickard kl. 12:26
Etiketter: Mina topp 10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Etiketter

  • Bröd och bakning
  • Choklad
  • Dryck
  • Italien
  • middag
  • Mina topp 10
  • Recept på mat
  • Tankar och funderingar
  • Torpet
  • Övrigt

Min blogglista

  • Finare Vinare
  • Le Francophile
  • Pain de Martin
  • Sybariterna
  • Nettare e gioia

Bloggarkiv

  • ►  2009 (29)
    • ►  november (1)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (3)
    • ►  april (4)
    • ►  mars (8)
    • ►  februari (9)
  • ▼  2008 (27)
    • ►  december (2)
    • ►  november (6)
    • ▼  oktober (19)
      • Bra vin till Choklad nr 2
      • Marabou, Premium Dark 70%
      • RECEPT, Sorbet på vit choklad
      • Tack för kaffet!
      • En sjuk helg
      • MICHEL CLUIZEL, Concepcion, Venezuela 66%
      • RECEPT, Choklad Cantuccini
      • Bra vin till Choklad
      • Valrhonas Grand Cru Single Estate 08
      • En trevlig lördag
      • RECEPT, Chocolat Gâteau
      • PRALUS, Choklad i Världsklass
      • Var köper jag bra choklad?
      • RECEPT, Kakaogelé
      • PORCELANA, Amedei
      • PALMIRA, Valrhonas Single Estate, 2007
      • Betygsättning på choklad
      • Chokladprovning
      • Premiär